Ulkoverhoukset, kattoremontit ja kosteusmittaukset – monipuolista osaamista Lappeenrannan ammattilaisilta

Maalausliike Toivonen Oy on tehnyt töitä rakennusalalla jo muutaman vuosikymmenen ajan. Monipuolinen osaaminen uudisrakentamisen, maalaustöiden ja remontoinnin saralla on täydentynyt vuosien varrella myös vahvan verkoston osaamisella. Pääset tällä sivulla tutustumaan muihin palveluihimme paremmin. Saat yrityksemme kautta luotettavasti muun muassa kosteusmittaukset, kattoremontit ja ulkoverhoukset. Teemme myös sähkö- ja putkityöt kohteisiin huoneistoremonttien yhteydessä. Pitkä kokemus alalta ja osaava kumppaniverkosto mahdollistavat suuremmankin kokonaisurakoinnin yrityksille ja julkiselle sektorille yksityishenkilöiden rakennusurakoinnin lisäksi. Toimimme Lappeenrannan, Kotkan, Kouvolan ja Mikkelin alueilla, mutta tarvittaessa toteutamme urakat muuallakin Suomessa.

Yhteydenotto

Sähkökorjaukset ja -huollot

Huoneistoremontin yhteydessä saat kauttamme kotiisi, asuntoyhtiöösi tai yritystilaasi sähkökorjaukset ja -huollot. Perinteisten sähkötöiden lisäksi saat tarvittaessa apua energiaa säästävien sähköratkaisujen kartoittamiseen tai esimerkiksi pihojen sähkötöihin.

Ulkoverhous

Ulkoverhouksella parannat asuntosi arvoa, ulkonäköä ja viihtyvyyttä. Kun ulkoverhous on tehty oikein ja hyvillä materiaaleilla sekä aineilla, sen tuleva uusimistarve vähenee. Saat meiltä kestävän ja laadukkaasti suojaavan pinnan talosi ulkopinnoille ammattilaisen tekemänä.

Tutustu maalauspalveluihin
Rakennuksen betoniperustus

Julkisivu- ja kattopesut

Meiltä saa myös tilattua talon julkisivun pesun, joka antaa kodillesi tai taloyhtiöllesi uuden, kirkkaan ilmeen. Tarjoamme myös kattopesuja esimerkiksi tehokasta hiekkapuhallusta hyödyntäen.

Putkistoa.

Putkityöt

Huoneistoremontin yhteydessä saat yrityksemme kautta luotettavasti myös monipuoliset putkityöt ammattilaisen hoitamana. Hoidamme muun muassa keittiö- ja kylpyhuoneremonttien vesi- ja lämpöjohtotyöt, hanan vaihdot, WC-istuinten huollot ja vaihdot sekä vesivuotokorjaukset.

Kosteusmittaukset

Tapahtuiko vesivahinko? Tarvitsetko kosteusmittauksen? Mikäli kohteessasi on jo tapahtunut vesivahinko tai epäilet kosteusvaurioita, me osaamme auttaa. Meillä on kalusto vesivahinkojen kuivauksiin sekä niiden mittauksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vahingon keskellä tai sitä vasta epäillessäsi. Me tulemme paikalle ja toteamme ammattilaisten välineillä mahdollisesti syntyneen vaurion ja hoidamme tarvittaessa myös kuivatuksen. Tarjoamme palveluitamme etenkin Lappeenrannan seudulla.

Tutustu kylpyhuoneremontointiin