Talon sisä- ja ulkotilojen maalaus sekä isommat julkisivumaalaukset Lappeenrannassa

Maalausliike Toivonen Oy toteuttaa ulko- ja sisäpintojen maalaukset toiveidesi mukaan, laadukkaiden tuotteiden ja ammattitaitoisen työnjäljen kera. Teemme kaikki maalaukseen liittyvät työt jo kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Asiakaskuntaamme kuuluu niin julkisen sektorin tahoja, yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Maalauspalvelumme ja työvälineemme joustavat isommista julkisivujen maalausurakoista sisätilojen sisustuksellisien yksityiskohtien luomiseen. Toiminta-alueemme on ensisijaisesti Lappeenranta lähikuntineen.

Yhteydenotto

Maalauspalvelut

Teemme uudisrakennusten ja remontointikohteiden maalaus- ja pintakäsittelytyöt tehokkaasti ja aikataulussa pieniin ja suuriin kohteisiin. Pintakäsittelyllä parannetaan rakennusten ulkonäköä, tilojen viihtyisyyttä ja helpotetaan pintojen puhdistamista sekä lisätään käyttöikää suojaamalla ne ympäristön ja sään vaikutuksilta. 


Maalaustöihin kuuluvat perinteisesti rakennusten ulko- ja sisäpintojen sekä rakennusosien maalaus pohjatöineen. Sisällä maalaustyö kohdistuu kattoihin, oviin, seiniin, metallipintoihin, ikkunoihin ja lattioihin. Ulkomaalauksessa maalataan seiniä, sokkeleita, kattoja, parvekkeita, ikkunoita, ovia ja pihakalusteita. Käytettävät maalit vaihtelevat sisä- tai ulkokäytön sekä pintojen materiaalien mukaan.


Remontointikohteissa maalatut pinnat on ensin puhdistettava. Tämä tapahtuu pinnasta riippuen maalinpesuaineilla, kaapimella tai hiomalla. Ulkoseinien pintojen puhdistus tehdään esimerkiksi homepesulla. Kolhuihin levitetään tasoitetta, minkä jälkeen ne hiotaan ja pohjamaalataan.

Peltikatollinen omakotitalo.

Peltikaton maalaus

Onko peltikattosi likainen, vai alkaako se jo muutenkin näyttämään aikansa eläneeltä? Peltikattoa on helppo hoitaa, mutta se pitää muistaa huoltomaalata 10–15 vuoden välein. Mikäli jätät maalauksen huomioimatta, ruoste alkaa väkisinkin puskemaan katon läpi ja se saattaa aiheuttaa pysyviä vaurioita kattoosi. Kun muistat huoltaa säännöllisesti peltikattoasi, säästät jatkossa kattoremonttikuluissa.

Maalattu omakotitalo.

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioithan, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remonttityöstä jopa 2400 euroa kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Lue lisää