Sauna- ja kylpyhuoneremontit Lappeenrannan alueelle

Olisiko nyt sopiva aika toteuttaa unelmiesi kylpyhuone tai sauna, missä ajatus lepää rankan päivän päätteeksi? Maalausliike Toivonen Oy auttaa sinua mielellään haaveesi toteutumisessa. Ajatuksella ja hyvällä maulla tehty kylpyhuoneremontti nostaa asuntosi arvoa, ja suomalainen sauna on asia, josta ei kenenkään kannata tinkiä. Teemme remontteja Lappeenrannan ja lähikuntien alueilla. 

Yhteydenotto

Teetä saunaremontti ammattilaisella

Saunassa on kautta aikojen syntynyt suuriakin sopimuksia, ja sen kehoa ja mieltä rentouttava vaikutus on tunnustettu niin naisten, miesten, yritysjohtajien kuin työmiestenkin keskuudessa. Teettämällä kylpyhuoneremontin tai saunaremontin ammattilaisella pääset nauttimaan rentouttavista hetkistä nopeammin kuin toivoitkaan. 


Olemme halutessasi mukana jo remontin alkuvaiheessa, auttamassa sinua materiaalien valitsemisessa. Tilan suunnittelu mahdollisimman toimivaksi on myös ehdottoman tärkeää, ja siinäkin ammattilaisen näkemys on sinulle varmasti avuksi. Pienestäkin tilasta saadaan hyvillä ratkaisuilla tilavamman tuntuinen ja viihtyisä. 


Yrityksemme asiantuntijoilta löytyy VTT:n märkätilasertifikaatti, ja olemme olleet mukana lukuisissa erilaisissa sauna- ja kylpyhuoneremonteissa Lappeenrannan alueella, joten meillä on hyödynnettäväksesi monta pientä ja toimivaa ideaa.

Seinän kosteusmittausta.

Kosteusmittaukset

Tapahtuiko vesivahinko? Tarvitsetko kosteusmittauksen? Mikäli kohteessasi on jo tapahtunut vesivahinko tai epäilet kosteusvaurioita, me osaamme auttaa. Meillä on kalusto vesivahinkojen kuivauksiin sekä niiden mittauksiin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vahingon keskellä tai sitä vasta epäillessäsi. Me tulemme paikalle ja toteamme ammattilaisten välineillä mahdollisesti syntyneen vaurion ja hoidamme tarvittaessa myös kuivatuksen.

Kylpyhuoneremonttia.

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioithan, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remonttityöstä jopa 2400 euroa kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. 

Lue lisää