Remontti Lappeenrannan ammattilaisilta – uutta toimivuutta ja viihtyvyyttä kotiisi

Huoneistoremontti on yleisnimitys kaikille kiinteistöjen sisätiloissa tehtäville remonteille. Lappeenrannan Maalausliike Toivonen Oy toteuttaa isot ja pienet remontit kustannustehokkaasti, ammattitaidolla ja aina aikatauluasi kunnioittaen. Osaamisemme kattaa niin maalaustyöt, tapetoinnin ja tasoitustyöt kuin kylpyhuone- ja keittiöremontitkin. Huoneistoremontin yhteydessä saat kauttamme tilattua myös tarpeelliset sähkö- ja putkityöt kohteesi tarpeisiin. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä entistä toimivampi ja viihtyisämpi koti juuri sinun toiveesi huomioiden.

Yhteydenotto

Huoneistoremontit

Huoneiston remontoiminen kannattaa aina. Se nostaa asunnon arvoa sekä lisää asumisen iloa ja viihtyvyyttä. Jo pienellä pintaremontilla saadaan usein ihmeitä aikaan, ja kun puhutaan koko huoneiston remontoinnista, saat kodistasi luotua juuri sellaisen kuin itse haluat. Remontointi on aikaa ja ammattitaitoa vaativaa puuhaa. Kun jätät huoneistoremonttisi meidän yrityksemme osaaviin käsiin, voit itse keskittyä huoletta muihin asioihin.

Remonttityöt nostavat kohteesi arvoa

Tapetoitu seinä.

Tapetointi

Tapetoinnilla saat kotiisi täysin uuden ilmeen. Me hoidamme kaikki tapetointityöt ammattitaidolla ja nopeasti. Tämä on oikeasti helppo tapa piristää arkeasi.

Tasoitetöitä.

Tasoitetyöt

Kattojen- ja sisäseinien tasoitetyöt vaativat luotettavaa ammattilaista, jotta työstä tulee onnistunut ja lopputuloksesta kestävä. Meille työn laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat tärkeintä.

Keittiöremonttia.

Keittiöremontit

Keittiöremontin avulla teet keittiöstäsi entistä toimivamman ja energiatehokkaamman sekä nostat selkeästi asuntosi arvoa. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi keittiön.

Valmis, remontoitu lattia.

Lattiaremontti ja asennus

Meidän kauttamme saat varmasti korkeatasoiset, ammattilaisten tekemät lattiatyöt Lappeenrannan alueella. Olkoon tarpeesi uusi parketti-, laminaatti- tai laattalattia, osaamme varmasti auttaa sinua valinnassasi ja huoneistosi ilmeen päivittämisessä.

Hyödynnä kotitalousvähennys remontti- ja kunnossapitotöistä

Huomioithan, että yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä remontista jopa 2400 euroa kotitalousvähennystä henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on 45 % tehdyn työn osuudesta, mikäli työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys.

Lue lisää